انجامِ خوبِ کارهایِ خوب تنها یک روی سکه جذابسازی کتابخانههاست. بخش جذابتر کار زمانی است که بتوانیم تجربهها و موفقیتهای کوچک و بزرگ خود را مدلسازی و ترویج کنیم. کارگاه «چگونه تجربههای کتابخانه خود را مدلسازی و ترویج کنیم؟» با هدف ایجاد چنین توانمندی در کتابداران طراحی شده است.
در این کارگاه که به عنوان بخشی از پیش برنامههای دومین کنگره سالانه علوم اطلاعات روز دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ (ساعت ۹ تا ۱۳) در تالار سخن ایرانداک برگزار میشود، درباره چگونگی مستندسازی و اشاعه علمی و حرفهای تجربههای – موفق و ناموفق (*)- شما از جذابسازی کتابخانه و جذب کاربر آموزههایی کاربردی ارائه میگردد.
در این کارگاه میآموزیم چگونه تجربههای پیدا و پنهان کتابخانه خود را مستندسازی کنیم و از آنها برای جذب سرمایه و درآمدزایی در کتابخانههایمان استفاده نماییم. در این کارگاه مشخصا به پرسشهای زیر پاسخ داده میشود:
- چگونه تجربههای کتابخانه خود را علمی مستندسازی کنم؟
- چگونه تجربههای کتابخانه خود را حرفهای ارائه دهم؟
- چگونه از قِبل ترویج تجربههای کتابخانه خود کسب درآمد کنم؟
مخاطبان
مخاطبان اصلی این کارگاه کتابداران و اطلاعورزان دغدغهمند و خوشفکری هستند که مایلند به تجربههای خود رنگ و لعاب علمی و حرفهای ببخشند و با مدلسازی و نشر تجربههایشان به دیده و شنیده شدن صدای ارزشآفرینیهای حرفهمندان این حوزه کمک کنند. به صورت ویژه این کارگاه مخصوص کسانی است که هم ایده دارند، هم علاقه و پشتکار، و هم میخواهند از خودشان شروع کنند.
این آموزهها به شما کمک میکنند تا قابلیتها و خلاقیتهای کتابخانه خود را به صورت حرفهای به نمایش بگذارید و با دیده شدن هم مدل شوید و هم در نقش مشاور، به دیگر کتابخانهها کمک کنید تا دیده شوند و بدرخشند.
(*) «آزموده را آزمودن خطاست». به اشتراکگذاری تجربههای ناموفق چون کمک میکنند تا جلوی زیانی گرفته شود، تاثیرگذار و سودمند است. به همین دلیل بسیاری از کتابخانهها و سازمانهای تراز اول جهان شکستها و تجربههای ناموفق خود را مستند و منتشر میکنند.
این کارگاه پیشتر با همین عنوان در همایش عوامل و موانع جذب کاربر ارائه گردید. در این کارگاه به شکل تخصصیتر روی موضوع مدلسازی و مکتوبسازی تجربههای کتابداران تمرکز میشود.
برای ثبتنام
به سایت انجمن علمی کتابداری و اطلاعرسانی ایران مراجعه بفرمایید.
سلام خانم دکتر نظری
موضوع “مطالعه و تببین تجارب آموزش دهندگان استفاده از منابع علمی – پژوهشی در کتابخانه های ایران” می توان برای کوچینگ کار کرد؟
با تشکر
با سلام و عرض ادب و آرزوی قبولی طاعات و عبادات خدمت استاد عزیز سرکار خانم نظری
مطالب بسیار زیبا بود از حسن و محبت شما در امر خدمت خالصانه به جامعه علوم کتابداری نهایت تقدیر و تشکر را دارم.
با تشکر