به شما کمک می‌کنم تا بدون استرس، بدون اتلاف وقت و با اعتماد به نفس بالا 

در زمینه‌های زیر عالی عمل کنید:

  • طرح‌ریزی، نگارش و دفاع از پروپوزال‌،‌ پایان‌نامه، رساله و طرح پژوهشی

  • نوشتن پروپوزال و جذب فاند پژوهشی

  • طرح‌ریزی، نگارش، پذیرش و چاپ مقاله در نشریات معتبر داخلی و بین‌المللی

  • اعمال اصلاحات هوشمندانه در پروپوزال، رساله، پایان‌نامه و مقاله 

اگر در طراحی، اجرا، نگارش و یا ارائه

پایان‌نامه،

پروپوزال،

طرح پژوهشی

و مقاله

  • به استاد راهنمایی نیاز دارید که بدون معطلی به پرسش‌ها و ابهام‌های شما پاسخ‌های دقیق و راهگشا دهد
  • و مایلید پژوهشتان را با کمترین استرس، سردرگمی و اتلاف وقت به سامان برسانید
  • و مشتاقید متمرکز و بِکوب روی پژوهشتان وقت بگذارید

بسته‌‌های مشاوره و کوچینگ پژوهش، پیشنهاد فوق‌العاده‌ رویایی هستند که من به جای شما بودم به هیچ قیمتی از دستشان نمی‌دادم. چون:

  • ماه‌ها و حتی سال‌ها زمان که برای رفت و برگشت و وقفه‌‌های طولانی در پژوهشتان صرف می‌شود را برای شما سیو می‌کنند.
  • جلوی اتلاف میلیون‌ها تومان هزینه که برای دانشگاه و هزینه‌های جانبی صرف می‌کنید را می‌گیرند.
  • خیلی سریع‌تر به درآمد و فرصت‌های شغلی‌ای می‌رسید که با زودتر تمام کردن پژوهشتان دست‌یافتنی هستند.
  • از اینها مهم‌تر، از استرس و احساس تنهایی که در طول مسیر پژوهش تجربه می‌کنید شما را نجات می‌دهند و به سلامت پژوهشتان را به سرانجام می‌رسانید.
  • و در کنار مدرک، نمره، و پذیرش می‌توانید از پژوهشتان و مهارت‌هایی که در سفر کوچینگ به دست می‌آورید به عنوان یک سرمایه عمری استفاده کنید!

مخاطب بسته‌‌های مشاوره و کوچینگ پژوهش

دانشجویان و پژوهشگرانی هستند که در زمینه‌های زیر نیازمند همراهی حرفه‌ای‌اند:

  • انتخاب موضوع پایان‌نامه یا رساله
  • تعیین مسیر مطالعاتی (اینکه در هر مرحله از پژوهش چه بخوانم و چطور از خواندنی‌هایم برای نگارش بخش‌های مختلف پایان‌نامه، رساله، مقاله یا پروپوزال استفاده کنم و …)
  • طرح‌ریزی، نگارش و دفاع از پروپوزال‌
  • گرفتن فاند پژوهشی
  • طراحی، اجرا و ارائه پایان‌نامه، رساله دکتری و طرح پژوهشی
  • طرح‌ریزی، نگارش، پذیرش و چاپ مقاله در نشریات معتبر داخلی و بین‌المللی
  • کمک به اعمال اصلاحات در پروپوزال، رساله، پایان‌نامه و یا مقاله در دستِ انجام، پذیرش گرفته یا دفاع شده

شرح خدمات کوچینگ و کیمیاگری پژوهش

  • کالبدشکافی ساختاری و محتوایی اثر در دست انجامتان (پروپوزال پژوهش، مقاله، پایان‌نامه و …)
  • مشخص کردن ایرادات و تعیین دقیق کارهایی که باید برای رفع هر ایراد انجام دهید
  • بررسی دوره‌ای نسخه اصلاح شده و کمک به بهبود آن (این خدمت به کسانی ارائه می‌شود که از بسته‌های ماهانه استفاده می‌کنند)
  • کمک به ویراستاری و نگارش پژوهش شامل طرح‌ریزی، اسکلت‌بندی و پیکرتراشی اجزای مختلف اثر مدنظر )پروپوزال، پایان‌نامه، مقاله)
  • کمک به تهیه مستندات و انجام ریزه‌کاری‌هایی که به تصویب، پذیرش، دفاع و نشر سریع‌تر اثر پژوهشی شما  کمک می‌کنند (مانند نوشتن نامه به ویراستار، تهیه اسلایدهای حرفه‌ای و …)
  • ارائه مواد و آموزش‌های پشتیبان (مانند دموی چگونگی سرچ حرفه‌ای، کاربرگه، قالب آماده برای نگارش بخش‌های مختلف پژوهش و …) برای به ثمر رسیدن پژوهشتان
  • ارائه برنامه برای تکمیل و پش‌برد پژوهش در دست انجامتان

بسته موردنظر خورد را سفارش دهید 

با تهیه بسته‌های مشاوره و کوچینگ پژوهش

در مدت وعده داده شده (یک جلسه، یک‌ ماهه، سه ماهه، شش ماهه) خدمات مشاوره و کوچینگ خصوصی پژوهش دریافت می‌نمایید و به شرط انجام اصلاحات و اعمال توصیه‌های پیشنهادی به نتایج فوقِ عالی می‌رسید.

بازخورد پژوهشگرانی که از خدمات مشاوره، کوچینگ و کیمیاگری پژوهش استفاده کرده‌اند

این خدمات در یک روز مشخص در هفته به صورت حضوری یا غیرحضوری (تلفنی، واتساپی یا اسکایپی) ارائه می‌شوند.

پس از سفارش بسته زمان دقیق جلسات مشاوره با شما هماهنگ می‌شود و طبق برنامه به اتفاق پژوهشتان را پیش می‌بریم.

به این شکل که هر جلسه پیشرفت کار و پرسش‌های خود را ارائه و بازخورد جامع + برنامه دقیق برای ادامه کار دریافت می‌نمایید.

شیوه پرداخت وجه هر بسته

بسته یک جلسه‌ای: پرداخت به صورت یکجا

بسته‌های یک‌ ماهه، سه ماهه و شش ماهه: پرداخت به صورت یکجا و قسطی

در صورت تمایل به پرداخت قسطی درخواستتان را به ایمیل maryamNazari76@gmail.com ارسال بفرمایید.

در صورت بروز مشکل حین پرداخت آنلاین
لطفا پس از “ثبت سفارش” گزینه “انتقال مستقیم بانکی” را تیک بزنید
و وجه را به شماره ۶۱۰۴۳۳۷۷۴۴۸۴۸۵۲۲ به نام مریم نظری واریز بفرمایید. 

بازخورد تعدادی از پژوهشگران که در سال‌های گذشته از خدمات مشاوره و کوچینگ پژوهش دکتر مریم نظری استفاده کرده‌اند

خانم مهسان پوراسداللهی – کاندید دوره دکتری دانشگاه چارلز استوارات استرالیا

حاصل کار “ما” پذیرش از دانشگاه چارلز استوارات استرالیا همراه با فاند کامل به اضافه پرداخت هزینه‌های اضافی برای پژوهش بود. 

به دلیل فاصله‌ای که بین مقطع فوق لیسانس تا اقدام برا دکتری داشتم کمی از حوزه پژوهش به معنای واقعی “کیفی” فاصله گرفته بودم تا اینکه توسط یکی از دوستان با کارگاه‌های خانم دکتر نظری آشنا شدم و در چندین کارگاه ایشان شرکت کردم. باید اعتراف کنم که با شرکت در این کارگاه‌های چند ساعته دید کاملا جدیدی  و شوق بیشتری نسبت به پژوهش در من ایجاد شد.

بنده چندین سال به دنبال یک ایده ناب و جدید در حوزه سازماندهی اطلاعات بودم و مدل های معنایی زیادی را مطالعه کردم تا اینکه به یک مدل رویداد مدار رسیدم که جای کار بسیاری داشت اما چالش پیش روی من چه بود؟!! اینکه  می توانستم به طور کلی پلن کار رو پیاده‌سازی کنم ولی در عمل و در قالب یه پروپوزال دکتری و استفاده از روش‌های مناسب پژوهش واقعا دچار سردرگمی بودم و نیاز به مشاوره حرفه‌ای داشتم.

از آنجا که در چندین کارگاه خانم دکتر نظری شرکت کرده بودم تا حدودی می‌دانستم که باید کار را چگونه جلو ببرم پس شروع به نوشتم کردم و پروپوزال ناقصم را با اعتماد به نفس کامل برای یکی از اساتید برجسته در دانشگاه چارلز استوارات استرالیا فرستادم از آنجاییکه ایده کار بکر و کاربردی بود موضوع کارم پذیرفته شد اما با فیدبکی مفید درباره‌ی روش‌شناسی پژوهش و جایگاه مدل و غیره… بعد از گرفتن این فیدبک لحظه‌ای درنگ نکردم و با خانم دکتر تماس گرفتم و چندین کوچینگ حرفه‌ای با ایشان تشکیل دادم.

حاصل کار “ما” پذیرش از دانشگاه چارلز استوارات استرالیا همراه با فاند کامل به اضافه پرداخت هزینه‌های اضافی برای پژوهش بود.  راهی دراز اما حاصلی شیرین …


خانم نسترن پورصالحی –  دانشجوی دکتری دانشگاه تهران

 

توانستم خودباوری لازم برای پیگیری موضوع مورد علاقه ام را پیدا کنم

توانستم به جای صرف وقت زیاد برای خواندن منابع متعدد، از هر منبع آجری بسازم که پایه‌های پژوهش من را تشکیل دهند و قوت کارم شوند.

توانستم پاسخ سوالات پژوهشم را بین تمام داده‌ها پیدا کنم و کم کم سوالات پژوهشم برایم روشن و واضح گردند.

راهنمایی‌های ایشان برای مدیریت داده‌های پژوهش بسیار به کار من آمد و توانستم بعد از دو سال پاسخ سوالاتم را از دل مصاحبه‌ها و داده‌های مختلف بیرون بکشم.

قبل از کارگاه بسیار سر در گم بودم. مسئله‌ای را که انتخاب کرده بودم خیلی سخت به نظر می‌رسید اما به شدت لزوم کار بر این مسئله و نیازی که جامعه به کار من داشت را احساس می کردم. کارگاه‌ها موجب شد خودباوری لازم برای پیگیری موضوع مورد علاقه ام را پیدا کنم.

بعد از کارگاه به نظرم رسید که می توانم موضوعم را پیگیری کنم. برای این کار منابع و راه‌های زیادی نشان داده شده بود که رهنمودهای دکتر نظری برای مواجهه با ادبیات پژوهش و نحوه به کار گیری آنها در حیطه پژوهش برایم بسیار کارگشا بود. توانستم به جای صرف وقت زیاد برای خواندن منابع متعدد، از هر منبع آجری بسازم که پایه های پژوهش من را تشکیل دهند و قوت کارم شوند.

در بخش طراحی مصاحبه. ایشان با بیان نحوه انجام مصاحبه و تنظیم ماهیت سوالات به بنده کمک زیادی کردند. حضور ایشان در یکی از جلسات مصاحبه و ارائه نظراتشان در مورد کیفیت سوالات با خواندن یکی از مصاحبه‌ها برایم نکات ارزشمندی به همراه داشت.

برای نحوه کدگذاری و تحلیل داده ها درمانده شده بودم. کتاب‌های روش تحقیق کیفی کلی‌گویی می کردند و من مصادیق آنها را در کار خودم نمی‌یافتم. راهنمایی دکتر نظری کمک کرد تا بتوانم پاسخ سوالات پژوهشم را بین تمام داده‌ها پیدا کنم و کم کم سوالات پژوهشم برایم روشن و واضح گردند.

صحبت و هم‌نشینی با دکتر نظری سرشار از حس زندگی و روح و عشق است و همین حس زیبای ایشان تا مدت‌ها برایم موتور حرکت می‌شد. از این نکته که بگذریم، راهنمایی‌های ایشان برای مدیریت داده های پژوهش بسیار به کار من آمد و من توانستم بعد از دو سال پاسخ سوالاتم را از دل مصاحبه ها و داده های مختلف بیرون بکشم.


 

خانم شهناز جاودانی – دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

دفاع از پایان نامه‌ام عالی بود و توانستم از پایان‌نامه‌ام، چندین مقاله بنویسم و در حال حاضر هم به لطف خداوند و زحمات ایشان مشغول ویرایش کتابی برگرفته از همان پایان نامه هستم

من در جلسه دفاع یکی از دوستان شهریور ۹۱ شرکت کردم، خانم دکتر نظری به عنوان استاد داور تشریف داشتند و من تا آن زمان نمی دانستم باید چکار کنم و پایان نامه ام را چگونه به سرانجام برسانم، آن روز که صحبت های ایشان را در خصوص چگونگی ساختاربندی  یک پژوهش کاربردی و مفید گوش کردم کم کم امیدوارشدم و شور و نشاط علمی شما به من هم منتقل شد و با امیدواری بیشتر از دانشکده خارج شدم، در تمام مسیر صحبت های ایشان را مرور می کردم، و همان شب ایمیلی خدمت ایشان ارسال نمودم که سریع پاسخ گرفتم و این خود سبب دلگرمی بیشتر درمن شد و شروع به کار کردم .

مجدد برای کار پایان نامه ام اومده بودم دانشکده و درخصوص گردآوری سوالات پرسشنامه چند سوال خدمت حضرتعالی پرسیدم، با وجود اینکه وقت نداشتید اما با متانت و خوش خلقی پاسخ گرفتم و باز با دنیایی از احساس خوب از دانشکده به سمت منزل حرکت کردم
احساس می کردم که تنها نیستم و پشتوانه ای عظیم دارم.به یاری خداوند و لطف ایشان و اساتید گرانقدر دفاع از پایان نامه ام عالی بود و توانستم از پایان نامه ام، چندین مقاله بنویسم و در حال حاضر هم به لطف خداوند و زحمات ایشان مشغول ویرایش کتابی برگرفته از همان پایان نامه هستم.


خانم فاطمه سالکی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه الزهرا

در دو ساعت صحبت با ایشان مطالب بسیار زیادی در رابطه با نگارش مقاله و همچنین ایرادات کار آموختم و دوباره به داده‌های پایان نامه مراجعه کردم و تحلیل مجدد از داده‌ها مرا به مطالب بسیار مفیدی رساند و مقاله به سرعت در یک مجله معتبر پذیرفته شد. 

مقاله بعدی‌ام در مدت ۳ ماه در نشریه معتبری پذیرفته شد.  

برای نگارش مقاله مستخرج از پایان نامه چالش های زیادی داشتم. بخصوص اینکه وقتی مقاله را با داده های مستخرج از پایان نامه نوشتم و برای یک نشریه ارسال کردم؛ به قدری ایراد گرفته بودند که از ادامه کار مایوس شدم. یک جلسه مشاوره با خانم دکتر نظری گرفتم و در دو ساعت صحبت با ایشان مطالب بسیار زیادی در رابطه با نگارش مقاله و همچنین ایرادات کار آموختم و دوباره به داده های پایان نامه مراجعه کردم و تحلیل مجدد از داده ها مرا به مطالب بسیار مفیدی رساند و مقاله به سرعت در یک مجله معتبر پذیرفته شد.

تصمیم داشتم از پایان نامه خود مقاله دیگری استخراج کنم و برای این کار جلسه مشاوره ای با خانم دکتر نظری داشتم. بعد از مشاوره با ایشان با توجه به پیش نویس مقاله تصمیمم عوض شد و با ایده جدیدی که داشتم پژوهش دیگری انجام دادم و مقاله ام در مدت ۳ ماه در نشریه معتبری پذیرفته شد.


آقای مرتضی نبی میبدی – دانشجوی دکتری ایرانداک

گزینش واژه‌های مناسب و دقیق برای اهداف و پرسش های پیشنهاده آغاز راهی شد که بعدها مرا از بسیاری چالش‌ها در پیش برد رساله رهایی ساخت

پشتیبانی دانش و تجربه ایشان از رساله ادامه یافت که برونداد آن چندین مقاله علمی پژوهشی از بخش کیفی رساله بود

دیدگاه‌های ایشان در نوشتن مقاله‌ها نیز بسیار به انسجام و مولد بودن آنها کمک کرد، به گونه‌ای که با کمترین ایراد پذیرش می‌شدند.

انگار همین دیروز بود که استاد راهنمایم، خانم دکتر نظری را به عنوان مشاور رساله برای بخش کیفی و روش مطالعه موردی پیشنهاد کردند.

در آن زمان هیچ درکی از رویکرد کیفی و دشواری های آن نداشتم. بنابراین کنجکاو بودم که بدانم تجربه ایشان در این باره چیست. جست وجوی سابقه علمی و پژوهشی و همچنین گفت وگو با ایشان و شرکت در کارگاه ها و جلسات مشاوره وی برای آغاز رساله به من دلگرمی و پشتوانه داد.

گزینش واژه های مناسب و دقیق برای اهداف و پرسش های پیشنهاده آغاز راهی شد که بعدها مرا از بسیاری چالش ها در پیش برد رساله رهایی ساخت. در ادامه نیز پشتیبانی دانش و تجربه ایشان از رساله ادامه یافت که برونداد آن چندین مقاله علمی پژوهشی از بخش کیفی رساله بود. دیدگاه های ایشان در نوشتن مقاله ها نیز بسیار به انسجام و مولد بودن آنها کمک کرد، به گونه ای که با کمترین ایراد پذیرش می شدند. امید است همچون گذشته بتوانم از دانش ایشان بهره مند شوم.


خانم مریم احمدخانی – دانشجوی کارشناسی ارشد؛ دانشگاهی در استرالیا

رزومه و Sop ام را که منجر به گرفتن پذیرش دکتری از آلمان شد با کمک ایشان نوشتم.

مشاوره تحصیلی و جسارتی که ایشان به من دادن منجر به انتخاب شرکت در رشته کارشناسی ارشد دیگری در دانشگاه استرالیا شد.

 در حال حاضر اعتماد به نفسی منطقی و زیاد برای شروع پژوهش و اتمام پژوهشم دارم به گونه‌ای که در این مقطع تحصیلی گزارش‌های پروژه‌هایم از دیدگاه اساتیدم منسجم و اصولی است. چرا که می‌دانم چگونه مطلب را شروع کنم، بچینم و به پایان برسانم درست همانند آموزش‌هایی که دیدم.

بعد از دانش آموختگی و همزمان با کارم، به دلیل علاقه وافرم به پژوهش و ادامه تحصیل در کارگاه پژوهش مولد خانم دکتر نظری شرکت کردم. این کارگاه فرصتی بود تا پژوهش و روش تحقیق به صورت منسجم‌تر و با شکل نوینی در ذهنم نقش گیرد. همچنین، شنیدن سوال‌های چالشی دیگر پژوهشگران، گاهی جرقه‌ای برای پیش‌برد اهداف پژوهشی خودم ایجاد می‌کرد. اما به دلیل محدویت زمانی در کارگاه‌ برای مطرح کردن تمام سوال‌هایم، مشاوره خصوصی را انتخاب کردم.

تجربه من از خدمات کوچینگ دکتر نظری

با وجود مطالعه کتاب و مقاله‌های روش تحقیق، سوال و ابهام‌هایی در ذهنم وجود داشت. همچنین دغدغه تکمیل و قابل چاپ شدن پژوهش‌هایی که تا به حال از سر علاقه یا تکلیف کلاسی به صورت نصفه رها کرده بودم  همیشه آزار دهنده بود پس به فکر سامان دادن به آنها افتادم.

به چند تبلیغ  که در فضای مجازی دیده بودم تماس گرفتم ولی آنها پژوهش و مقاله مورد نظر من را به تنهایی نه مشاوره‌ای می پذیرفتن. درحالیکه من به دنبال فردی امین و آگاهی می‌گشتم تا علاوه بر کمک به یادگیری من، ایرادهای کارم را بگیرد و خودم آنها را تکمیل کنم یا به قولی ماهیگیری یاد دهد.

در جلسات مشاوریمان، علاوه بر تدریس، ایرادهای کارم گرفته می‌شد. خصوصا مشاوره‌های ایشان به عملی شدن  ایده‌هایم و شروع کار جدیدم کمک زیادی کرد.

دکتر نظری علاوه بر مشاوره پژوهشی و آموزش‎‌هایشان، در تصمیم‌گیری من برای انتخاب راه تحصیلیم کمک شایانی کردن و مشاوره تحصیلی هم دادن. رزومه و Sop ام را که منجر به گرفتن پذیرش دکتری از آلمان شد با کمک ایشان نوشتم. مشاوره تحصیلی و جسارتی که ایشان به من دادن منجر به انتخاب شرکت در رشته کارشناسی ارشد دیگری در دانشگاه استرالیا شد. مشاوره‌های ایشان پژوهشی، تحصیلی و دوستانه است. گاهی با خودم می‌گویم ایکاش زودتر و خصوصا در دوره ارشد هنگام شروع کار پژوهشی با ایشان آشنا می‌شدم.

در حال حاضر اعتماد به نفسی منطقی و زیاد برای شروع پژوهش و اتمام پژوهشم دارم به گونه‌ای که در این مقطع تحصیلی گزارش‌های پروژه‌هایم از دیدگاه اساتیدم منسجم و اصولی است. چرا که می‌دانم چگونه مطلب را شروع کنم، بچینم و به پایان برسانم درست همانند آموزش‌هایی که دیدم.


خانم دکتر فاطمه مکی زاده – عضو هیئت علمی دانشگاه یزد

روش کیفی که برای پایان‌نامه انتخاب کردم، روش گراندد تئوری بود. هیچگونه تجربه عملی نداشتم. الفبای روش گراندد را نمی‌دانستم. نمی‌دانستم در این روش مصاحبه چگونه است؟ کدگذاری، مقوله‌یابی، مفهوم‌سازی و … چیست؟  همه را به صورت حضوری و مجازی در محضر خانم دکتر آموختم.

آموزش همراه با شور و شوق و خوش صحبتی و قدرت بیان و از همه مهم تر ارائه اطلاعات به موقع و پاسخ به ندانسته‌های من در اسرع وقت دلیلی بود که توانستم کار پایان‌نامه را بدون دغدغه‌ای به اتمام برسانم و زودتر از موعد و بدون هیچگونه ایرادی از  پایان‌نامه دفاع کنم.

دغدغه نوشتن پایان نامه معمولا از زمان قبولی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو را رها نمی کند. من به عنوان یک دانشجو(ی دکتری) از این موضوع مستثنی نبودم. برای اشنایی با موضوعات مطرح در حوزه موضوعی علم اطلاعات و دانش شناسی راهی ایرانداک شدم. تا از منابع انجا استفاده کنم. با توجه به اشنایی قبلی با یکی از اساتید ایرانداک، شرط ادب بود که با ایشان ملاقاتی داشته باشم. در حین صحبت و اینکه بیان کردم در پژوهش روش کیفی را می پسندم ولی تجربه عملی ان را ندارم. همکار گرامی سر کارخانم دکتر نظری را پیشنهاد دادند. پیشنهاد همکارم را پذیرفتم و با خانم دکتر نظری اشنا شدم. و برای اجرای روش کیفی در پایان نامه از ایشان مشاوره گرفتم.

این پیشنهاد و آشنایی با خانم دکتر یکی از نقاط عطف در زندگی تحصیلی من بود. چرا که از محضر ایشان چیزهای زیادی آموختم. روش کیفی که برای پایان نامه انتخاب کردم، روش گراندد تئوری بود. هیچگونه تجربه عملی نداشتم. الفبای روش گراندد را نمی دانستم. نمی دانستم در این روش مصاحبه چگونه است؟ کد گذاریی، مقوله ، مفهوم و … چیست؟  همه را به صورت حضوری و مجازی در محضر خانم دکتر آموختم. آموزش همراه با شور و شوق و خوش صحبتی و قدرت بیان و از همه مهم تر ارائه اطلاعات به موقع و پاسخ به ندانسته های من در اسرع وقت دلیلی بود که توانستم کار پایان نامه را بدون دغدغه ای به اتمام برسانم و زودتر از موعد و بدون هیچگونه ایرادی از  پایان نامه دفاع کنم.  علاوه بر این تحت تاثیر آموزش های ایشان در حال حاضر راهنمای چند پایان نامه به روش گراندد تئوری را بر عهده دارم.


خانم دکتر فائقه محمدی  – استادیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه تبریز

راهنمایی‌های ایشان بقدری سیستماتیک، دقیق و واضح بود که مرا شیفته انجام پژوهش به روش کیفی نمود بطوریکه هم اکنون در اکثر موارد،  من استفاده ازروش تحقیق کیفی را در اولویت قرار می‌دهم و به دانشجویانم نیز توصیه می‌کنم. 

در طی سالهایی که در دانشگاه مالایای مالزی دوره دکترای علم اطلاعات و دانش شناسی را می گذراندم افتخار شاگردی خانم دکتر مریم نظری را داشتم. ایشان بعنوان استاد مشاور پایان نامه‌ام راهنمائی‌های بسیار ارزنده‌ای را در ارتباط با نگارش پایان‌نامه‌ام به من ارائه نمودند.

راهنمایی‌های ایشان در ارتباط با روش‌های انجام  تحقیقات کیفی از قبیل نحوه طراحی پژوهش کیفی، روش گردآوری و تجزیه و تحلیل داده‌های کیفی و شیوه نگارش یافته‌های کیفی بقدری سیستماتیک، دقیق و واضح بود که مرا شیفته انجام پژوهش به روش کیفی نمود بطوریکه هم اکنون در اکثر موارد،  من استفاده ازروش تحقیق کیفی را در اولویت قرار می‌دهم و به دانشجویانم نیز توصیه می‌کنم.

دقت نظری که ایشان در ارتباط با کدگذاری و تجزیه و تحلیل داده‌های کیفی داشتند و همواره به من نیز منتقل می‌کردند بی نظیر بود . من نه فقط در امور مشاوره پایان‌نامه ام از راهنماییهای ارزنده ایشان استفاده کرده‌ام  بلکه هم اکنون نیز از دانش و راهنماییهای تخصصی ایشان در زمینه طراحی‌، اجرا و ارائه پژوهش‌های مولد و ماندگار که از طریق سامانه” پژوهش کار” قابل دسترسی و استفاده است بهره‌مند می‌شوم و استفاده از این سامانه را به دانشجویانم در مقطع تحصیلات تکمیلی نیز توصیه می‌کنم.


خانم المیرا کریمی – دانشجوی دکتری ایرانداک

پروپوزالی که من نوشته بودم به دلیل توجه زیاد بر تقاضا محور شدن رساله دکتری تا حد زیادی شبیه به یک پروژه اجرایی تعریف شده بود و این من را با چالش نداشتن نوآوری (با وجود به روز بودن موضوع) روبرو کرده بود. پس از حضور در کلاس‌های ایشان، با وجود تصویب پروپوزال، با تغییر دیدگاه من به پژوهش، روند رساله دکتری نیز تغییر یافت و در قالب بهتری نسبت به آن چه پیش از این در پروپوزال اشاره شده بود درآمد.

دیدگاه من به پژوهش تا پیش از این به صورت بسیار پوزیتویستی و کمی گرایانه بود و ضمنا از توجه به بافت و بومی‌سازی غافل بودم. پس از آن به صورت واضح‌تری نوآوری کار مشخص شد و در آن هنگام مسیر پژوهش با تکیه بر نکاتی که آموخته بودم، پژوهشی‌تر شد.

من در دوره دکتری و درست در حین تصویب پروپوزال با آموزش‌های خانم دکتر نظری آشنا شدم. درس روش تحقیق واحد درسی بود که با خانم دکتر گذراندم. در آن زمان، پروپوزالی که من نوشته بودم به دلیل توجه زیاد بر تقاضا محور شدن رساله دکتری تا حد زیادی شبیه به یک پروژه اجرایی تعریف شده بود و این من را با چالش نداشتن نوآوری (با وجود به روز بودن موضوع) و مشخص نبودن سهم پژوهش در تولید دانش نو و مبهم بودن مسیر و هدف آن روبرو کرده بود.

پس از حضور در کلاس‌های ایشان، با وجود تصویب پروپوزال در همان حالت قبلی، با تغییر دیدگاه من به پژوهش، روند رساله دکتری نیز تغییر یافت و در قالب بهتری نسبت به آن چه پیش از این در پروپوزال اشاره شده بود درآمد. در واقع دیدگاه من به پژوهش تا پیش از این به صورت بسیار پوزیتویستی و کمی گرایانه بود و ضمنا از توجه به بافت و بومی‌سازی غافل بودم. پس از آن به صورت واضح‌تری نوآوری کار مشخص شد و در آن هنگام مسیر پژوهش با تکیه بر نکاتی که آموخته بودم، پژوهشی‌تر شد.

با اتمام این واحد درسی،‌ نیاز برای راهنمایی در ادامه مسیر وجود داشت. بنابراین در کارگاهی از خانم دکتر نظری که به نوعی کوچینگ محسوب می‌شد، شرکت کردم. در این کارگاه انگیزه انتخاب موضوع پژوهش، هدف غایی، اهمیت و ضرورت و دانش‌افزایی پژوهش و همچنین ذی‌نفعان آن و چگونگی انجام آن در قالب یک تمرین مشخص شد. در واقع ساختار پژوهش به صورت روشن‌تری ارائه شد و مسئله مبهمی که در رساله من تعریف شده بود واضح گردید.

در ادامه رساله نیز تا امروز که بخشی از گردآوری داده انجام شده و به بخش نهایی آن رسیده‌ام، سعی کرده‌ام تا حد امکان آموزه‌های دکتر نظری را در مراحل مختلف پژوهش به کار گیرم. گرچه نمی‌دانم تاچه حد توانسته‌ام پژوهش خود را به پژوهشی مولد و ماندگار نزدیک کنم. امید دارم با انتقال تجربیات و دانسته‌های خوب خانم دکتر نظری به افرادی که قصد پژوهش دارند، پژوهش‌های ما به سوی ماندگاری و مولد شدن پیش روند.


خانم مریم موسوی زاده – دانشجوی دکتری ایرانداک

در کلاس درس روش تحقیق خانم دکتر نظری متوجه شدم که مسئله را نمی‌توان ساخت، بلکه باید آن را یافت.

در انتخاب موضوع و طرح مسئله برای رساله و نوشتن پروپوزال سردرگم بودم.

در کلاس درس روش تحقیق خانم دکتر نظری متوجه شدم که مسئله را نمی توان ساخت، بلکه باید آن را یافت. و این کار با مطالعه منظم و هدفمند کارهای قبلی، ترسیم نقشه دانش از مبانی نظری و یافتن شکاف دانشی امکان پذیر است. و این یکی از مفاهیم عمیقی که بر طراحی و ساختاربندی پژوهشم تاثیرگذاشت.